De bästa sporterna att prova att betta på

Det kan kännas som att det finns alldeles för många sporter att börja betta på online, och att alla odds bara hopar sig tills det inte finns något sätt att skilja de olika sidorna från varandra. Vi vet att det är massvis av olika sajter som kan erbjuda dig bra kampanjer och bonusar, men vi vill ändå slå ett slag för Betfair, där du kan få ett förmånligt erbjudande genom att använda denna Betfair värvningskod 2018, som passar både för nybörjare inom betting och för rutinerade spelare. Dags för listan, där vi kommer gå igenom de sporter som kan vara bra att köra igång med, om du vill komma in i världen av sportbetting.

Fotboll

Det här kanske är ett löjligt enkelt förstaval, men fotboll är en av världens mest omtyckta sporter, och självklart finns det därför också massor av sajter dedikerade till att erbjuda betting på den. Du kan lägga bet både på matcher inom Sverige och internationellt, och det som kan kännas tryggt och bra med just fotboll är att det ännu inte är en stor sport i USA, vilket innebär att många av sidorna du kommer att stöta på är europeiska, och anpassade till att passa spelare härifrån. Du kan enkelt använda dina kunskaper inom fotbollen för att lägga bra bet, och du kommer snabbt att lära dig hur du blir bättre och bättre på att satsa smart – och vinna mer.

Basket

Det här är till skillnad från fotboll en av USA:s mest omtyckta sporter, och marknaden kanske är lite mindre för den som vill spela på svenska matcher och spelare, men det finns en tillräckligt bra internationell marknad för att vi ändå tar med den i vår rekommendationslista. Basket är en snabb sport, där spelarna kan glänsa på egen hand eller genom lagarbete, vilket gör att det finns superstjärnor som varje år verkar bli bättre och bättre – samtidigt som deras lag inte alltid presterar på samma nivå. Därför finns det också många olika möjligheter att betta, du kan ofta lägga bet på hur många poäng en särskild spelare kommer att göra, vem som kommer att göra flest poäng och vem som kommer att avgöra, utöver de vanliga satsningarna på vinnare och förlorare.

Ishockey

Hockey är en rolig sport att betta på, eftersom det kan svänga så mycket fram och tillbaka i matcherna. Allt kan plötsligt ställas på sin spets genom en enda utvisning, eller så kan ett byte ligga precis i fel sekund, vilket leder till ett mål ingen hade kunnat förutspå. Det finns en bra marknad för att betta på hockey, och eftersom Sverige är ett ledande lag i världen inom sporten finns många av de bästa talangerna här hemma. Du kan enkelt kombinera ditt hockeyintresse med ditt spelande, det är bara att läsa på lite mer inför de olika matcherna och därefter lägga ditt bet. Vem vet, kanske du kommer vinna storkovan på en kommande OS-final, eller så kommer ditt vinnande bet ligga på en elitseriematch i Stockholm.

Tennis

Det här kanske är en liten avstickare, men tennis är en av världens största sporter och turneringarna som hålls inom den följs av miljontals tittare. Du kan enkelt följa med i sporten genom all den press och statistik som finns online, och snabbt lära känna spelarna på elitnivå, vilket kommer göra att du lägger bättre bet när det väl kommer till matchdagen.