FedEx Cup: Den oförglömliga sporteventet

Introduktion

fedex-cupFedEx Cup är ett av världens mest spännande och prestigefyllda sportevent. De ikoniska sportevenemangen är PGA tours slutspel som bjuder på oväntade vändningar och ger publiken en överraskning i finalmatcherna. PGA Tourens finalspel består av fyra slutspelsturneringar där golfspelarna under hela säsongstävlingen får FedEx Cup-poäng, vilket sedan fastställer spelarnas positioner i finalmatchen.

Betta på FedEx Cup

Om man gillar att satsa betta på en så populär sportevent som FedEx Cup, kan man fundera på att betta online. Visst kan det vara skönt att komma undan från vardagsstressen och få rusa ut på puben med polarna, njuta av stunden och få en lyckad kväll? Då är du välkommen att gå in på www.star-vegas.se för att ta del av grymma erbjudanden och spela på FedEx Cup och många andra roliga sportevent året runt!

Hur funkar FedEx Cup?

FedEx Cup går ut på att de 125 bästa och mest kompletta golfspelarna får delta i första cuptävlingen The Barclays och kämpa för 100 platser för att få gå vidare till slutspelet.

Efter den andra cuptävlingen, som kallas för Deutche Bank Championship, får de 70 bästa och mest briljanta spelarna gå vidare till slutspelet genom att ställa upp i den trendiga turneringen BMW Championship.

Som tidigare nämnt är BMW Championship den tredje turneringen där endast 30 platser finns tillgängliga för de deltagarna som tror att de har det som krävs för att sticka upp och slåss för sin plats inför finalspelet som är känd för sitt namn Tour Championship över hela världen.

Golfspelarna som lyckas ta sig till topp-5 rankingen och vinna den spänningsfyllda Tour Championship vinner i slutändan FedEx Cup oavsett vad de andra spelarna placerar sig i finalen. Dessutom får vinnaren av FedEx Cup hela10 miljoner dollar för att ha bidragit med glädje och inspiration de hundratals miljoner tv-tittarna över hela världen.